www.ctpez.czČlánky › Stanovisko ČTPEZ a Svazu PRO-BIO k návrhu snížení plateb pro ekologické zemědělce

5.5.14  |

foto
Svaz ekologických zemědělců PRO-BIO společně s Českou technologickou platformou pro ekologické zemědělství upozorňují, že stanoviska předsednictva zemědělské komise ČSSD, která se týkají aktuálního požadavku na snížení plateb v titulu Ekologické zemědělství v rámci PRV 2014-2020, jsou postavena na zcela chybných datech. Statistické a ekonomické údaje, které obdrželo předsednictvo zemědělské komise ČSSD na jednání dne 29. 4. 2014 od Agrární komory ČR, jsou zkreslené a nevychází z reálných skutečností. Interpretace dat Agrární komorou ČR, na základě kterých přijalo představenstvo zemědělské komise svá stanoviska, jasně deklarují její nekompetentnost v tématice soukromých zemědělců a ekologického zemědělství.
Souvisí s členy:  PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
foto